2019-20 Türkiye Süper Lig 13.Hafta Maçı
19:00 Akyazı Arena
1 - 1
  • 143
    bu entryi yazdığım sırada maçın 40.dakikası oynanyor, buraya not düşmüş olayım.

    pekiiii bu 40 dakikada ne gördük sahada? koca bir hiç.

    arkadaş kaçıncıya yazıyorum, yazmaya da devam edeceğim. elde adam kalmadı mı? evet sakat futbolcuların var doğrudur da o kadar mı bitik durumdayız ki biz halen belhanda, feghouli, nagatomo, marianogibi futbol katilleri forma giyiyor.

    yine tekrar yazmış olayım. gazla çalışan güruhtan değilim. istemezükçü tayfadan da değilim. her maç kelle isteyenlerden de değilim. amaaa körü körüne biat edip her yanlışı savunacak tıynette biri hiç değilim. ben bu takımı bu ruhsuzları izleyeyip sinirleneyim diye tutmadım arkadaş.

    ligin 13.hafta maç olmuşken ben hala taylan antalyalı, yunus akgün, atalay babacan gibi oyuncuların neden oynamadığını soruyor ve onların yerine oynayan adamların oyunundan zerre ışık görmüyorsam bu takımı eleştiririm. ki mesele bu heriflerin iyi ya da kötü oynaması değil önemli olan belli ölçüde bir kan değişimi yaşanması. jimmy durmaz ve seri gibi futbolcular göz göre göre haksızlık yapıldığını gördüğüm halde, n'zonzi'nin son haftalarda yediği saçma sapan kesiğe şahit olduğun halde her şey çok normalmiş gibi davranamam. eğer falcao ve andone kadroda olsa idi adem büyük bu şansa hiçbir zaman sahip olamayacaktı. çünkü yüce fatih terim hazretleri kendisini transfer ettirmesine rağmen kendisine forma vermeyi içine sindiremiyordu.

    çünkü lemina, seri, n'zonzi, taylan, andone, falcao,emre mor gibi adamları kadroya katmasına karşın devre arasında operasyon sinyali veren terim herkesten iyi bilir. çünkü onu eleştiren biz futbol cahillerinin konuşmaya hakkı yoktur.

    geçmiş dönemlerde deyim yerindeyse sağlam bir neşter vuran, varyasyonlar deneyen, yenilik peşinde koşan bir terim vardı. şimdi belhanda, feghouli gibi marulları takımın en dokunulmaz ismi yapan, hatta belhanda efendinin taraftara küfür edişini dahi savunabilecek bir terim var.

    şimdi söyleyin bakalım hata nerede, hata kimde?
App Store'dan indirin Google Play'den alın