• 12
    --- alıntı ---

    bu kura çekimi öncesinde gözüme ilginç bir ayrıntı çarptı.
    2018 dünya kupası avrupa elemeleri ı grubunun büyük başarısı..

    2018 dünya kupası kurası çekildiğinde herkesin çantada keklik gördüğü ı grubundantürkiye çıkamayınca türk basını ateş püskürmüştü.
    o gruptan çıkan hırvatistan final oynadı.o zorlu gruptan çıkıp finallere gitmeye hak kazanan diğer takım ise kader bağı ettiğimiz, üzerimize fukara sümüğü gibi yapışan ters takım izlandaydı.

    bir sonraki turnuvada kalan takımlartürkiye, ukrayna, finlandiyaise müthiş bir performans göstererek, istikrarını bozmayan hırvatistan ve izlanda ile birlikte 2020 avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
    2018'de ı grubu'nu sonuncu bitiren kosova ise dikkatleri üzerine çekerek resmen patlama yaptı.2020 avrupa şampiyonası'na katılmak için en kolay seçenek olan play off d yolundan yoluna devam eden kosova'nın turnuvaya katılma ihtimali yüzde doksan görünüyor.

    bu grupta yer alan izlanda, hırvatistan, ukrayna, türkiye, finlandiyave avrupa şampiyonasına play off d yolundan* ulaşması yüzde doksan muhtemel görünenkosova bir önceki turnuvada aynı grupta bulunup bir sonraki turnuvada ise topluca finallere gitmeyi başararak bir ilki gerçekleştirmiş olacaklar.

    30 kasımdaki kurada bu altı takım erkenden karşılaşmadan yollarına devam ederlerse 2018 ı grubu başarısı bir kez daha kendini göstermiş olur.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın