resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 3759
    futbolda transferleri kampa yetiştirmenin önemini anlamak için 2018-2019 sezonunun devre arasına kadarki mbaye diagne'nin performansı ile burak yılmaz'ın devre arası sonrası performanslarını karşılaştırmak yeterli.

    burak yılmaz, 2018-2019 sezonunun devre arasına kadar yokları oynarken, devre arası transfer sezonunun ilk gününde beşiktaş'a gitmiş ve iyi bir kamp dönemi geçirdikten sonra ikinci devreyi domine etmişti.

    mbaye diagne ise 2018-2019 sezonunu devre arasına kadar ezip geçmişti ama kasımpaşa'da iyi bir kamp dönemi geçirmeyip, fizik olarak geri gitmiş haldeyken transferin son günü bize gelince, katkı vermesine rağmen beklenen performansın altında kalmıştı.

    açıkçası mbaye diagne, antalya kampımıza yetişseydi, çok daha iyi katkı verirdi bence. ayrıca, bu yaz da afrika kupası olması sebebiyle yine kamp göremedi. yani diagne'nin fizik olarak yüzde yüz halini göremedik biz hiç.

    kısacası, son gün veya kampa yetişmeyen kaliteli santrfor transferi yapmayı çalışmaktansa, kampın ilk gününe yetişmiş diagne'yi görmeye razıyım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın