• 195
    son 2 sezonun şampiyonu olarak başladığımız sezonun ilk 12 haftasında yalnızca 5 kez kazanabildiğimiz sezon. aynı veya benzer performansı göstermemiz durumunda sezonu 56-57 puan civarında, yani 60'ı geçemeden bitireceğiz. bu bile işlerin ne kadar kötü olduğunun göstergesi.

    hoca başta olmak üzere tüm takıma düşen, acilen başta kafa olarak, daha sonra da taktiksel olarak toparlanıp bu kötü gidişatı çevirmek. çünkü artık trabzon deplasmanıymış, o deplasman zormuş, bu takım iyi kapanıyormuş diyip maç seçme veya kendimize bahane üretme lüksümüz yok, sıfır.

    çünkü bu zamana kadar bana göre nispeten kolay bir fikstürümüz vardı. bir tek beşiktaş ile deplasmanda oynadık. fenerbahçe ve başakşehir ile içeride oynadık ve denizli, gençlerbirliği, konya gibi maçlarda kolay puanlar kaybettik. o yüzden artık çok ciddi bir seri yakalayıp liderliği ele geçirmemiz lazım. tüm bu kötü gidişata rağmen liderle hala 5 puan fark olması ve kimsenin arayı açamamış olması ise ligimizin doğası ve bizim avantajımız oldu.

    ben artık her maçı "hadi be cimbom, bu maç oyna bari" diye izlemekten sıkıldım. artık bu beklentinin gerçeğe dönüşmesi ve sahaya yansıması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın