• 7
    benim için türk futbolunun en büyük kanseridir. ezbere kanat akınları düşünmeden, sağ yada sol çizgiye inip orta açma düşüncesi. topu kaleye en ölü bölgeye hapsetmek. bunun neticesi pozisyonsuz geçen maçlar, kaleye şut bile atmadan biten devreler.

    bir kere kale sağ veya sol tarafta değil ortada, orta alanda çoğunlukla oynayacaksın ve sıkıştığında topu kanatlara açıp rakibin dengesini bozacaksın. orta alandan başlayarak sürekli kanatlara hapsolmak ve oradan oyun kurmaya çalışmak kapanan takımın işine geliyor. iniyorsun 4 kişiyle bir kanada açıyorsun ortayı senden 1 oyuncu var o bölgede rakipten 5 oyuncu.

    oyun orta alanda oynanır kanattaki adamın önüne pası attınmı ceza sahası içine kaçarda kaleyi bulur. fransa giroud’yu neden her maç 11 oynattı. çünkü griezzman ve mbappe’ye adamlar giroud sayesinde boş alanlar yarattılar. bek oyuncuları bugün takımlarında stoper oynuyor. atağı sağ yada sol bekleri başlatmıyordu yada mbappe, griezman oyun kurmuyordu. merkez orta sahaları pas istasyonunu sağlıyordu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın