resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16303
    güce tapan, güçlünün yanında yer alan, sürekli gündemde olmak isteyen bir kişi arda turan.
    “benim başkomutanım erdoğandır” ,demişliği var. evet kampanyası‘nda topu rıdvan’dan alıp, burak yılmaz’a atmışlığı var, gezi‘ nin yıl dönümünde polislerle çekindiği fotoğrafı instagramdan paylaşmışlığı var. böyle yapıp siyaseti arkasına almış,
    ‘15 dakikalık ısınmamı yasin suresiyle yapıyorum, benim için çok önemli bir alan’ , “ısınmaya çıkmadan önce kuran dinliyorum”, “ mesela benim umreye gittiğimi kimse bilmez” (kimsenin bilmediği düşündüğü şeyi röportaj vererek herkese duyuruyor), demişliği, gol atınca secdeye gitmişliği var.
    kim neye inanmak isterse inanır, herkes kendi inancını yaşamakta özgürdür ama bunu göze soka soka, dini, inancı şov malzemesi haline getire getire yapıyorsa tek derdi inanç üzerinden prim kasmaktır.
    prim demişken “ben prim konuşacak kadar şerefsiz miyim?” diye soru sormuşluğu da var. sorunun cevabını size bırakıyorum.

    arda bunları söylerken, bir taraftan da silahla hastane basmak, evli kadını taciz etmek suçlamalarından yargılanmış ve ceza almamıştır.

    bugün sportif anlamda kendisinin geldiği nokta başakşehir yedek kulübesi oyunculuğu dur bu güce alışık adama az geldiği için, fatih terim’in elini öpmüştür. çünkü arda’nın yeniden popüler olmaya, yeniden güce ihtiyacı var. arda gerçekten samimi olsaydı prim döneminde gelip terim’in elini öperdi. o dönem terim’in biletinin kesilmesinin sorumlularındandır arda. terim’in elini öptü diye duyar kasıp kendisini galatasaray’ın efsanesi ilan edenler var hala.

    kendisi futboldan ve milli takımdan elini ayağını çektikten sonra milli takım tekrar şahlandı. hem de süper bir jenerasyonla. kimse artık takımda bir abiye ihtiyaç var demiyor. zaten şu abilik müessesini hiç anlamıyorum, abilik genç oyuncuların önünü kesmekten başka bir işe yaramıyor. şenol güneş’in burak takıntısı da olmasa milli takım çok daha iyi yerlere gelecek.

    ` ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim”` zekilik? çeviklik? ahlak?

    hadi diyelim ki tüm yaptıklarını, karakterini sineye çekecek kadar geniş insanlarız. takımda kendisinden daha iyi futbolcular var mı? var. o zaman gelmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın