resim
Ali Palabıyık
Görev:Eski Hakem
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 841
    fenerbahçe'nin beşiktaş'ın taçtan, kornerden bahane uydurup düdük astırdığı ortamda şu adamı gözümüze soka soka her kritik maça atamaları resmen rezalet. dürte dürte yorulmadılar. kaç seferdir söylüyorum bu hakem tff'nin, mhk'nın hakemi değil. bu adama düdük astırılmasın diye fenerbahçe camiası siper oldu. bu adam evine ekmek götürüyorsa sebebi fenerbahçe. bu hakemin patronu fenerbahçe. fenerbahçe'yi üzdüğü an dımdızlak ortada kalacak. yönettiği son 17 fenerbahçe maçında patronunun yüzünü hiç asmayan, lehine tam 8 tane penaltı çalan, rakibine tam 8 tane kırmızı gösteren bir hakemden bahsediyoruz.

    adamın yönettiği en temiz fenerbahçe maçı 10 şubat 2019 galatasaray trabzonspor maçında gösterdiği yönetimden sonra adeta idamı istenen ümit öztürk'ten kat be kat daha kötüdür. gel gelelim ümit öztürk bir sene ceza aldı, alt liglere yollandı, galatasaray'a ve rakiplerine var hakemi dahi olmamak kaydıyla yeni yeni süper ligden maç almaya başladı ama kendisi her hafta bir yerlerde. gerçekten skandal. şu son 17 fenerbahçe maçı gibi bizim 1 maçımızı yönetseydi şu an yurdumtv'de maçları falan hakem hatalarını yorumluyor olurdu.

    kendisinin 1 aralık 2019 trabzonspor galatasaray maçına atanmasının tek iyi yanı 30 kasım 2019 göztepe fenerbahçe maçına atanmamış oluşudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın