• 11
    pek de matah olmayan bir ödül alan haluk bilginer'in hayat verdiği karakter.

    haluk bilginer çok büyük oyuncu, bunu kenara koyuyorum. o meşhur tiradlarını, tatlı hayat dizisindeki mükemmel komedi performansını uzun uzun anlatmaya gerek yok. kariyerinde olmaması gereken filmler(mesela hırsız var) olsa da sonuçta al pacino gibi bir adam da gigli da rol almış nihayetinde. yani adam büyük oyuncu, hatta o kadar ki şu ülkede pek de prestijli olmayan bir ödülle, ama bilgisizlikten ama kötü niyetle pazarlanıp parlatılmaya ihtiyacı olmayacak yaşayan 10 türk oyuncu söyle dense pek çok kişi haluk bilginer'i alır o listeye.

    2017 iemmy ödüllerinde pek çoğumuzun adını bile duymadığı kara sevda dizisi ödül kazanmış mesela. buyurun kaynak; https://www.iemmys.tv/…my-awards-winners-announced/

    bunları haluk bilginer'i eleştirmek için yazmıyorum. yani basın neden insanları yanıltıp da bunu o meşhur emmy ödülü gibi sunuyor ben bunu sorguluyorum. sözlük yazarı bilmeyebilir ama basın bilmek zorunda bunu haber yapıyorsa. neden yanlış yönlendiriliyor insanlar? her ne kadar kariyerinde iz bıraktığı daha fazla film olması gerektiğini düşünsem, o çapta bir oyuncu olduğuna inansam da şimdiki kariyeriyle bile böyle bir şeye ihtiyacı olmayacak bir isimdir haluk bilginer.

    son olarak aldığı ödül için haluk bilginer'i tebrik ediyor, daha nice ödüller diliyorum kendisine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın