• 13271
    26 kasım 2019 galatasaray club brugge maçı için kadroya ahmet çalık'ın, emre taşdemir'in, nzonzi'nin, jimmy durmaz'ın yazıldığı platform. bunu yazanların sayısı da az değil. ayrıca bunları yazanlar, fatih terim'e nasıl oynatması gerektiği hakkında fikir veren arkadaşlar.

    şimdi ben kimsenin ne yazdığına karışamam fakat kesin ve net olmayacak şeylerin yazılması akla sadece şu ihtimali getiriyor. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak

    aslında biraz daha örnek vermek gerekirse, benim curling sporu hakkındabiraz daha süpürseler iş olacak ama bilmiyorlardememle eşit. yani sadece yazmak için yorum yapmak oluyor.

    benim burada kimsenin yazarlığını sorgulamak haddim değil fakat lütfen bilgi sahibi olmadan yazmamaya önem gösterelim. futbol sevmiyorsanız başka alanlarda yazabilirsiniz fakat en azından sonucu net olan şeyleri yazarken biraz daha dikkat etmeliyiz. ben böyle düşünüyorum.

    tekrar ediyorum benim haddime değil fakat hem buranın kalitesi için, hem de antulaşmamak için bunlar küçük ama önemli detaylar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın