• 36738
    "muslera büyük ihtimalle antrenmanda bizimle olacak. deneyeceğiz ama büyük ihtimalle yarın oynayacak."

    "maçın geldiği tarih, bulunduğumuz konum, yarınki maçın kazanılması halinde ortaya çıkacak tablo, diğer sonuçlardaki tablo çok açık ve net. ben yarın bir galatasaray reaksiyonu bekliyorum."

    "başka bir şey düşünmemiz zaten mümkün değil. yarın kazanamıyorsak kaybetmeme durumu da yok, çok açık her şey."

    "futbol hayatınızda çok az karşılaşabileceğiniz bir durumla karşı karşıyayız. 16+2 ile oynayabiliyoruz, listeye yazmadığımız oyuncularımız var. cezalı oyuncularımız var, sakat oyuncularımız bir hayli fazla. b listesine ağırlık vereceğiz."

    "taraftarımız bilmeli ki, onlar olmazsa bizim olma ihtimalimiz yok. biz bu başarılara onlarla beraber ulaştık. buraya gelen takımların 'cehennem' deme sebebi, taraftarın ali sami yen'de yarattığı icraatlardır."

    "bazı seyircilerin yaptığını, taraftarımız onarabilir. belhanda'nın verdiği reaksiyon yanlış ancak çok kısa süre önce çenesi kırıldığı için 2 ay uzak kalması gerekirken, 15 gün sonra maç oynayan bir adamdan bahsediyoruz."

    "empati yapmak lazım, onu da bazı şeyler acıtmış olabilir. kötü oynuyor, yanlış yapıyor ama yaptığı fedakarlıkları da unutmamak lazım."

    "babel'e gelecek olursak, işin mutfağını, mutfakta olanları fazla açıklamıyoruz. babel, milli takımdan dizi çok şiş bir şekilde döndü. bir yandan dizini halletmeye çalışırken, biz de işin ruhunu tedavi etmeye çalıştık."

    "babel'in bu kadar uzun süre oynayacağını da tahmin etmiyordum açıkçası, bir fedakarlık yaptı. dolayısıyla bizim de fedakarlık yapmamız gerekiyor. her zaman bu fedakarlığı da taraftarımız yapmıştır."

    "bize her zaman sahip çıkanlar taraftarımız. oyuncuların da onlar tarafından gösterilecek fedakarlıklara ihtiyacı var. zaten herkesin karnesi bizim tarafımızdan tutulur, kimse merak etmesin."

    "babel'in sakatlığını söylediğimde hepiniz şaşırdınız, 'bir de babel mi?' dediniz. evet, bir de babel. antrenmana da çıkmayacak. tedavisi var ama oynayamam demiş."

    "biz ligin ilk maçından önce ancak toplanabildik. buradaki 7-8 oyuncu bizimle sezon başı kampı geçirmedi. sıkıntılarımız oradan başladı zaten ama biz bunu yansıtmamaya çalıştık, yolda hallederiz dedik. sıkıntılar olabilir ama bu bizim pes edeceğimiz anlamına gelmez."

    "bugüne kadar gol atamadık, evet. yarınki gol çok değerli olur o zaman. buyursunlar o zaman yarın oyuncularım inşallah bu değerli golün sahibi olacaklar."

    "başakşehir maçı berabere bitseydi üzülürdük, mağlup olduk. oluyor böyle şeyler. soğukkanlılığımızı koruyarak buradan çıkacağız. benim camiam hiç merak etmesin, ben buradayım. allah'ın izniyle de ne yapılması gerekirse yaparım."

    "siz de merak etmeyin, buradayım."

    fatih terim

    (bkz: 26 kasım 2019 galatasaray club brugge maçı)

    hoca diyor ki babel ve belhanda çok kötü oynuyor bizde biliyoruz fakat ben bunları mecburi veya değil gene oynatacam sizde ocak ayına kadar destekleyin.

    edit: ekleme
App Store'dan indirin Google Play'den alın