• 192
    anadolu kulüpleri + başakşehir topluluğundan bir tane şampiyon çıkaramazsa hem garip bulacağım hem de açıkçası üzüleceğim sezondur. 3 büyüklerden hiçbir tanesi bir sivas, trabzon, malatya kadar dahi oynayamıyor.

    beşiktaş son haftalarda seri yaptı ama kadro kalitesi ligin sonuna kadar götürmez. fenerbahçe tek kulvarda yarıştığı sezonda 15 puan kaybetti yarım sezon dolmadan ki 2 sene önce galatasaray bu süreçte 9-10 galibiyet almıştı ve kılpayı şampiyon olmuştu. galatasaray ligin en kötü top oynayan 2-3 takımından biri ve sakatlar da çoğaldı. aslında geçtiğimiz sezon da benzer tablo vardı kasım-aralık sürecinde ama başakşehir'in 2. yarı oyununun çözülmesi ve 2. bir planlarının olmayışı (ve tabii ki fatih terim faktörü) ligin sonunu farklı kılmıştı.

    her ne kadar galatasaraylı olsam da ligin kötü hali beni hoşnut etmiyor. hani diyeceğim ki futbolda adalet var ise bu sene 3 büyüklerin hiçbirinin şampiyon olmaması lazım. milyonlar harcayan büyük kulüplerin izleyici olan bizlere futbol namına 1 gr bir şey sunmaması beni daha çok mutsuz ediyor. ligin farklı bir şampiyon çıkarması belki lokomotif kulüplerin şapkalarını bir önüne koymasını sağlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın