2019-20 UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5.Hafta Maçı
20:55 Türk Telekom Arena
1 - 1
  • 40
    ben bu maçı kazansak bile uefaya katılamayacağımızı düşünüyorum çünkü real madrid belçika'da mağlup olduğu takdirde biz yine 4. oluyoruz. son derece zor fikstürden ve zor kadro yapılanmasından geçiyoruz. tribün desteği başakşehir maçında gayet iyiydi ve en azından biz bu tribün havasını bozmamalıyız. takım mutlaka tekrar atağa kalkacak. bu sene avrupada hiç bir ümit olmasa da lig için hiç bir zaman geç kalınmış sayılmaz. hele fatih terim ve galatasaray bir aradayken.

    bu maç özelinde teknik yorumlarsek eğer vaneken'in yokluğunda orta saha pas tempoları ve hızlı değişebilen hücum varyasyonlarında dezavantajlılar ancak bize göre çok daha yüksek tempolu oldukları için kendi sahamızda oynuyor olsak bile hele luyindamayokken çok pozisyon vereceğimiz aşikar. burada beceriksizliklerini konuşturmalarını ümit ediyoruz.(bkz: 18 eylül 2019 club brugge galatasaray maçı)

    hiç bir şartta kazanabileceğimizi düşünmüyorum. şu an ki ortam bu maçı kazanmaya müsait ortam değil. kötü oynayacağımızı da düşünmüyorum ancak zihinsel olarak galibiyet yolunu kapatmış gibiyiz. yakın geçmişten örnekler için (bkz: 11 aralık 2018 galatasaray porto maçı) veya (bkz: (bkz: 8 aralik 2015 galatasaray fc astana maci)

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın