• 217
    net bu mağlubiyet hocaya yazar. ister formsuzluk diyelim ister hocanın oyunu okuyamaması diyelim ama net en kötü berabere bitecek maçta yenildik.
    aslen başakşehir’de bizden korkarak maça çıkmıştı. irfan’ın kanada hapsedilmesi mehmet topal ve mahmut ile çoğu zaman çift ön libero oynaması aslında başakşehir’in oyunu kitleyip kontralar ile sonuca gitmek istemesinin neticesi idi.

    biz ne yaptık peki tahminden iyi başladık. duran top dışında neredeyse pozisyonumuz yok ama ilk 60 dakika topa sahip olduğumuz mücadele ettiğimiz bir maçtı.
    ama ya sonrası resmen takım durdu. başakşehir irfan’ı ortaya aldı mahmut sakatlanınca yerine giren gulbrandsen ile kontrolü ele aldı. her geçen dakika golden uzaklaştık ve golün gelmeyeceği belli olmaya başladı.
    ama hoca resmen maçı izledi. yedeklerde seri, nzonzi, belhanda vs varken ilk müdahelesi emre oldu ki maçı zaten orda verdik iyice.
    hatta golü yedik giren oyuncular nagatomo ve belhanda oldu.
    tempomuzun düştü anlarda daha çok topa sahip olmamız gerekirken emre gibi ayağında 2 saniye top tutamayan biri ne verebilirdi ki?
App Store'dan indirin Google Play'den alın