• 215
    maç boyunca daha etkili gözüktüğümüz , rakipten daha çok ve net pozisyonlar bulduğumuz , as forvet as stoper ve as kalecimizin olmadığı maçta bir anlik konsantrasyon kaybı ile yediğimiz golle yenildiğimiz maçtır.
    fatih terim şunda ısrarcı bunda ısrarcı deniyor da takıma bakıyorum belhanda yok , feghouli ortada oynuyor , babel forveti ikileyerek oynuyor , top forvet bölgesine çok daha fazla geliyor , kaleciye geri pas neredeyse yapmıyoruz yani şuraya gelmek istiyorum ; bunlar fatih terim den istenen şeyler değil miydi sözlükte . ben başka sözlük mu okudum acaba . adam değiştiriyor işte.
    bunun yanında eleştirilecek noktalar yok mu . tabi ki var. bu maçta sakatlıklar vs bahane olabilir ancak fatih terim gibi bir tecrübenin teşhisi daha erken koyması gerekirdi diye düşünüyorum .
    bir de şu acıdan bakalım . belli ki avrupada işler yi gitmeyecek . ligde de kaybettiğimiz çok birşey yok . bunun yanında uzun zamandır mali olarak kâr eden bir galatasaray var . bence geç de olsa doğru teşhisi koyup , yaşlı/doymuş futbolcular yerine ac oyuncuları getirmek istediğini söyleyen hocamizin yanında olmalı ve -ocak ayina kadar demiyorum cunku gecen yilki gibi gelenler hemen uyum saglayamayabilir - bu sezon yapilanma yolunda olan bir galatasarayin farkında olmalıyız . yanlış anlaşılma olmasın hedef küçültmekten bahsetmiyorum . hedefimiz yine şampiyonlar ligine gidebilmek . yeter ki her sezon oraya gidelim . zaferler elbet gelecektir .

    edit : he bir de böyle konuşuyorum ama birçok insanın bırakmasına vesile olduğum ve benim için neredeyse bir tabu olan sigarayı rüyamda sabaha kadar tüttürürduğüm maçtır .
App Store'dan indirin Google Play'den alın