• 214
    utanç verici. son 2 senenin şampiyonu takım gol atamıyor. sağdan soldan ortadan top çeviriyor ama isabetli şut yok. bazı maçlarda da şut yoktu. 1 kere gelen gol atıyor gidiyor. yemin ediyorum size spor ajansında çalıştığım için 0-0 fb ve bu maçın skorlarını tahmin etmiştim. datalarını, analizlerini yaptığımız için. avrupa da her şey önceden biliniyor, belirleniyor. 70 küsüre kadar gol atamazsa gol yer diyorlardı galatasaray için aynısı oldu.

    ucl de gol yok, 0-0 fb gol yok, 1-0 bjk gol yok, 0-1 basaksehir gol yok. son saniye yenilen gol var, son dakika yenilen gol var, çok ağır sakatlıklar var, 2.5 senelik 41 maçlık seri de gitti. o yüzden özgüvende gitti. şampiyonluk için her şeyi daha 11 haftada yok ettiler. yazıklar olsun. hem oyunculara, hem teknik ekibe.

    yavaş yavaş fatih hoca'nın da eleştiri zamanı gelmiştir diye düşünüyorum. tek kendisinin sonuna kadar kredisi var ama emir mi aldılar bir yerden ne yaptılar, oynamadan şampiyon olan takımı daha da kötü yaptılar. her açıdan. allah yardımcımız olsun, 41 maçlık serinin bozulması kötü olan çoğu şeyi daha da kötü yapacak. çok üzgünüm. allah cidden yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın