resim
Yaşar Kemal Uğurlu
Görev:Hakem
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 202
    22 kasım 2019 galatasaray istanbul başakşehir maçında tamamen oyuncuların, seyircilerin tepkisine göre karar veren, hatta yetinmeyip yarı yolda karar değiştiren hakem.

    babel'e verdiği sarı doğruydu ama pozisyonu görmedi bile sırtı dönüktü. topal ayağına şarapnel saplanmış gibi kıvranmasa devam edecekti. ömer'e yapılan bir faul var. devam ettirdi, başakşehir bizi hazırlıksız yakaladı. taraftar höykürünce hemen kaldırdı elini. pozisyon fauldü ama devam ettirmek niyetindeydi. 3 saniye sonra karar değiştirdi. irfan can'ın marcao'ya müdahalesi faul bile değil ama marcao'nun yerde kıvranma performansına sarı verdi. güya otoriter ya beyimiz yalandan adem ile mahmut'un bir maç içinde binlerce kez tekrarlanan tartışmasında ikisine de sarı verdi.

    devre arasında taktik yerine hakemin bu bugı üzerine oyuncuları bilgilendirip, taraftarla da baskı kursak temiz 2 penaltı alır, 2 kırmızı kart göstertiriz. aynı şey başakşehir için de geçerli tabi ki. velhasıl kelam oyuncak gibi oynamaya çok müsait olan kolpa hakemdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın