• 36707
    "tottenham'a yeni bir felsefe getireceğim ve bu kendimle ilgili değil. yeni ve gelişmiş olduğumu düşünüyorum. buna inanmak zorundayım. her zaman boşta geçirdiğim bu 11 ayın zaman kaybı olmadığını düşündüm. düşünmek, analiz etmek, hazırlanmak, bir şeyleri, önceden tahmin etmek.

    dna'nızı asla kaybetmezsiniz kimliğinizi de ama bir çok şeyi düşünmek için çok zamanım oldu. bana ne gibi hatalar yaptığımı sormayın ama yaptığım hataların farkındayım ve ben aynı hataları yapmayacağım. yeni hatalar yapacağım. duygusal olarak daha güçlüyüm, rahatım, motiveyim, hazırım ve oyuncuların iki gün içinde bunu hissettiğini düşünüyorum. onları desteklemeye hazırım, bu benimle alakalı değil.

    ('sizce şampiyonlar ligi finalini kaybetmek tottenham kadrosunu etkiledi mi' sorusuna) "bilmiyorum çünkü daha önce hiç şampiyonlar ligi finali kaybetmedim.

    bu sezon premier league'i kazanamayız. gelecek sezon için ise kazanacağız diyemem ancak kazanabiliriz.

    (4 yıl önce chelsea'deyken tottenham'a gelir miydiniz sorusuna 'asla. chelsea taraftarlarını çok seviyorum.' demiştiniz. ne değişti? sorusuna) evet ama o kovulmadan önceydi." *

    jose mourinho
App Store'dan indirin Google Play'den alın