• 2980
    borçtan başı dönmüş, buna bağlı olarak tedarikçileri karşısında el pençe divan durmaya alışmış galatasaray spor kulübü iştirakı.

    bu şirketin yaptığı ciro bazen insanı "bu para kimin cebine gidiyor kardeşim?" diye sordurtmaktadır. benim öğrendiğim ve anladığım para birinin cebine e tabii ki gitmiyor da konsolide olarak şirketler arasında daha fazla öneme sahip ve/veya düzenli hesap vermek zorunda olan başka bir iştirakın "rezaletini" kapatmaya yarıyor.

    bir başka deyişle bu iştirak tam anlamıyla güzelcene süt veren bir inek, taraftarlar düzenli olarak iyi kötü alışverişini yapıyor ve bir ciro yaratılıyor. ama verdiği sütün çoğunu başka iştirak içiyor. bu arkadaş da idare ediyor. ama hiçbir zaman tedarikçiyle borcunu tam kapatmadığı için mesela daha iyi bir ürün kalitesi talep edemiyor.

    diğer yandan talep etmem gerekir mi diye de düşünmüyor çünkü nasılsa taraftar yukarıda dediğim gibi iyi kötü alışverişini yapıyor, sütler gelmeye devam ediyor.

    gelen yönetici de bu resmi tabii görüyor ama etliye sütlüye dokunmadan devam ediyor nitekim kendisi tek ve son karar alıcı değil. son zamanlarda kerem ertan bey yöneticiyken biraz kafayı kaldırmaya çalıştı, akabinde yollar ayrıldı.

    bu dediğim mustafa başkanın yönetimine özgü bir davranış değil, biri bunu böyle akıl etmiş ve devam ediyor. inşallah bu yönetim devranı değiştiren yönetim olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın