• 69
    başakşehir'in tarihinde 6. defa ali sami yen'e ayak basacağı maç.

    14 mart 2015 galatasaray istanbul başakşehir maçı:
    şampiyonluğumuzla sonuçlanan 2014/15 sezonunun ikinci yarısında başakşehir'i ilk defa ağırlamıştık. selçuk ve umut'un golleriyle 2-0 öne geçtiğimiz maçta son 15 dakikada 2 gol yiyerek şok geçirmiştik.
    sonuç: 2-2

    6 mart 2016 galatasaray istanbul başakşehir maçı:
    bizim adımıza pek de güllük gülistanlık geçmeyen 2015/16 sezonun yine ikinci yarısında ağırladık başakşehir'i. maçın ilk devresini 0-2 geride kapattık. üstelik 14/15 sezonunda da bize gol atan mehmet batdal'ın bu maçta da gol atması sinir bozucuydu. ikinci yarıda yasin öztekin'in golleriyle eşitliği sağlayıp edin visca'ya engel olamamıştık. 88.ci dakikada selçuk inan'ın golüyle 1 puanı kurtarmayı başarmıştık.
    sonuç: 3-3

    4 kasım 2016 galatasaray istanbul başakşehir maçı:
    2016/17 sezonu da pek güzel geçmemişti. fakat kasım ayında başakşehir'i ağırladığımız dönemler henüz yarıştan kopmuş değildik. ilk yarıda sinan gümüş'ün kafa golüyle öne geçsek de, başakşehir formasıyla ali sami yen'de 3. maçına çıkan mehmet batdal'ın 3. golü beraberlikle sonuçlandırmıştı ilk yarıyı. ikinci yarıda da hangi takım formasını giyerse giysin, bize her türlü kafa golünü atan yalçın ayhan'ın golüyle başakşehir'e ilk ve tek ali sami yen galibiyetini tattırmıştık.
    sonuç: 1-2

    15 nisan 2018 galatasaray istanbul başakşehir maçı:
    maçı stadyumda takip etme fırsatım olmuştu. ilk yarı gayet kıran kırana ortada geçmişti. şampiyonluk için kazanmamız gerekiyordu. sağ kanatta mariano, sofiane feghouli ve younes belhanda'nın kombinasyonundan doğan ve mariano'nun sol ayağıyla attığı mükemmel gol bizi rahatlatmıştı. atmosfer çok güzeldi, maçtan 2 gün sonra kulaklarımın tekrar normal hale döndüğünü hatırlıyorum. son dakikalarda adebayor'un kendi kalesine attığı gol ise kapanış olmuştu. başakşehir'e karşı ali sami yen'de ilk galibiyetimizi 4. maçımızda alabilmiştik.
    sonuç: 2-0

    19 mayıs 2019 galatasaray istanbul başakşehir maçı:
    2018/19 sezonu final maçı. finalissima diyorlar bizim burada. başakşehir rijad bajic'in golüyle öne geçip şoka sokmuştu. ikinci yarıda 4 atıp 2 saydırıp şampiyon olduğumuz efsane maç olarak tarihe geçmişti. ayrıca başakşehir'e karşı arena'da 5. maçta 2. galibiyetimiz olmuştur bu maç.
    sonuç: 2-1

    başakşehir'le sami yen'de 5 maç oynadık, 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetimiz var. 2 maçtır yenilmiyoruz. maçın hakemi yaşar kemal uğurlu yönetiminde de sami yen'de hiç yenilmemişiz. kazanıp en azından cuma gecesini lider bitirebiliriz. buna çok ihtiyacımız var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın