• 65
    hala bir çok alanda bilet bulmak mümkün. evimizi başakşehir için cehenneme çevirmemiz gerekiyor. bunun en önemli etkeni de hepimizin bildiği gibi taraftardır. tribünlerde en az 40 bin kişiyi bulmalıyız. bu maç anadolu takımları ile oynanan sıradan bir lig maçı değil. son 2 sezondur şampiyonluk için yarıştığımız, bu sezon da muhtemelen yarışacağımız ve ligin en iyi top oynayan takımı var karşımızda. takımın ve teknik heyetin bunun farkında hazırlanmasının yanında bizlerin de bunun bilinci ile konsantre bir şekilde tribünde yer almamız gerekiyor. ıslık, uğultu, takımın olumlu hareketinde destek bunların hepsi en üst seviyede yer almalı bu maçta.

    takımda bir çok sakat var. kimlerin yetişip yetişmeyeceği bugün belli olacaktır. benim tahminim muslera ve babel oynayacatır. lemina'yı saymıyorum çünkü zaten dün takımla çalıştı. luyindama sanırım bugün istanbul'a geliyor. üstüne bir de sakatlığını eklersek oynaması sanırım imkansız. bu durumda sahaya mümkün olan en iyi 11 ile çıkacağız. enerjik bir oyun oynarsak saha avantajı ile bu maçı alacağımıza inanıyorum.

    önümüzde zorlu bir seri var. bu maç bu serinin ilk ayağı. 3 puan ve olursa güzel oyun ile başlamak gelecek adına önemli. fatih hocam oyuncuları en iyi şekilde maça hazırlayacaktır. biz de tribünde agresif tribün olarak elimizden geleni yapacağız. bu maçı alıp hafta sonunu yayıla yayıla geçirmenin zevkini anlatmama gerek var mı?

    çıkalım sahaya ve aslanlar gibi mücadele edelim. adımıza yakışır şekilde mücadele edersek bu maçı alamama gibi durumumuz olamaz. göreyim benim aslanlarımı!

    inandık biz sizlere
    #ben23rsiz
App Store'dan indirin Google Play'den alın