resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 15201
    2012 yılında yasattiklarina öyle minnet duyduk ki kopamadik kopamiyoruz kaptandan. tamamen objektif söylüyorum. a kalite orta sahaydi ve barcelona dahil her yerde oynar sırıtmaz cok da iyi katkı verirdi. sonrasında düştü kaptan toparlayamadi bir türlü sakatlıklar da olmadığı halde. ancak ablasının hastalığı var diye duymuştum yani o düştüğü senelerden beri yani bu konuyla ilgili psikolojik bir durum yaşadı da ondan mi oldu acaba bu sert düşüş diye üzerine çok düşünmüştüm.
    bugünlerde iniestanin hayatını anlatan sanatçı adlı kitabı okuyorum. 2008/09 sezonu muhteşem üçleme yaşadıkları yılın ertesi yazında ağır bir psikolojik yıkım yaşamış. pep bile antrenmanlarda izinler vermiş extra barcelona doktorları hep yakından ilgilenmiş sonradan toparlamış kendini. toparlamasa afrika 2010 öncesi yok olacakmış. acaba bizim xavimiz iniestamiz kaptanımız toparlayamadı da mi böyle düştü ve tekrar çıkamaz oldu?
    galatasaray formasının cok yakışan kaptanımız. her seye ragmen şanli tarihimizde şanlı 8 numarasıyla yerini almıştır. ancak üzülerek ben de görüşümü bildiriyorum ki mevcut performansı böyleyken oynamasi pek akıl kârı değil elbette.
App Store'dan indirin Google Play'den alın