• 52
    beni korkutan rakip falan değildir. beni korkutan kendi takımımız. yoksa her ne olursa olsun, nasıl bir kadroyla oynarsak oynayalım kendi sahamızda bizim yenemeyeceğimiz takım yok.
    fakat yukarıda bazı arkadaşlarında bahsettiği gibi belki de tarihin en iyi orta saha oyuncularına sahip olduğumuz bir sezonda bu derece kötü oynamamız hepimizi bir karamsarlığa itiyor. yoksa real madridlere, juventuslara ve daha nicelerine sahamızı dar etmiş bir takımız biz.
    yine de galatasaray'ın olduğu yerde umut vardır. umarım güzel bir galibiyet alır yolumuza devam ederiz. ben inanıyorum ki birkaç serilik galibiyet toparlanmamıza da vesile olacaktır.
    yaşı yetenler hatırlar 4 yıllık şampiyonluk serimizin olduğu ve uefa kupasıyla taçlandırdığımız yılların ilk başlarında da böyle zar zor kazandığımız ve iyi oynamadığımız maçlar vardı. hagi veya başka bir oyuncunun kişiler becerisiyle zar zor kazandığımız maçlar. ama sonra sistem oturdukça farklı bir boyuta geçtik.
    tabi ki bu sene o senelerdeki gibi devamlılığı olan sözleşmelerimiz daha az. ama orada da bir artımız var. 2010/2011 sezonunu 8.likle bitirdiğimiz ve herkesin bizimle dalga geçtiği sezonun ardından yepyeni bir kadroyla nasıl şampiyon olup herkesin hevesini kursağında bırakmıştık. bitti denilen takım nasıl en yakın rakibi fenerbahçe'ye 9 puan fark atıp herkesin kıskandığı bir takım haline gelmişti.
    kısacası biz diz çöktüğümüz için onlar büyük görünüyor. artık ayağa kalkma vakti. yine ağızlarına sakız yapmışlar herkes bizi konuşuyor. babel'in ağrısı avret yerindeymiş, falcao geziyormuş, donk alem yapıyormuş. şimdi yine laflarını ağızlarına tıkma vakti ve yine heveslerini kursaklarında bırakma vakti.
    hepimiz ayağa kalkalım ve 3 puana odaklanalım, ki çok da kötü bir puanda değiliz sadece oyunumuzu toparlamamız gerekiyor. sosyal medyanın, yazarların, onun, bunun gazına gelip futbolcularımızın sosyal medya hesaplarına saldırmak yerine destek olalım. saygı ve sevgiyle; #hedef23
App Store'dan indirin Google Play'den alın