2019-20 EuroLeague 9.Hafta Maçı
22:45 Astroballe
84 - 90
  • 1
    saat 22.45'te başlayacak ve bein sports haber'den şifresiz olarak yayınlanacak olan euroleague normal sezon 9. tur (ikinci çift müsabaka haftasının ilk mücadelesi her iki takım adına da) maçı.

    efes'i oldukça sert bir çift maç haftası bekliyor. önce bu deplasman, hemen akabinde ise milano deplasmanı*. 0/2 son derece kötü olur, 1/2 kabul edilebilir, 2/2 için ise zil takıp oynanır.

    rakip asvel evinde çok formda. sırasıyla olympiacos'u, panathinaikos'u, baskonia'yı ve cska'yı yendiler iç sahada. efes'te bryant dunston'la krunoslav simon'un sakatlıkları söz konusuydu, mücadelede oynayıp oynamayacakları henüz netlik kazanabilmiş değil. simon'un yokluğu tolere edilebilir fakat dunston'ın yokluğu büyük sıkıntı olur efes cephesi için ki karşıda inanılmaz formda bir tonye frank jekiri var. tibor pleiss dev aksıyor, özellikle savunmada. bundan dolayı sertaç şanlı'ya daha fazla güvenmek lazım, şu an kesinlikle pleiss'ın önünde. bunun yanında, asvel'de shane larkin vasilije micic ikilisiyle* baş edebilecek bir guard rotasyonu yok. sadece asvel'de değil aslında, tüm takımlar arasında bu ikiliye göğüs gerebilecek guard rotasyonu hemen hemen yok gibi.

    19 kasım 2019 galatasaray unicaja malaga basketbol maçı sonrası için güzel alternatif.

    maç sonu: 84-90 aldı efes'imiz. dunston'ın olmadığı bir günde pleiss-sertaç ikilisi gayet verimliydi. özellikle sertaç'ın savunma katkısı oldukça iyiydi. hakeza bobua da bobua gibi oynayarak hücumda etkili oldu. ve tabii ki micic; sen adamsın canım kardeşim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın