• 41
    seri, lemina, nzonzi, belhanda, feghouli ve ömer bayram gibi orta saha oyuncularına yetenek fakiri yakıştırması yapılabilen bir ortamda oynanacak maç.

    galatasaray'ın elindeki orta saha türk futbol tarihinin en komplike hatlarından biri. bana göre bu orta sahayı iyi kullanan bir teknik adam ingiltere'de 6.'lığa veya 7.'liğe oynar.

    bir sır daha vereyim, türk futbol tarihi uzun süre bu kalitede bir orta alanı tekrar görmeyecek. üzüldüğüm şey tek sezonluk bir orta alanı fatih terim 4-1-4-1 inadıyla heba etti. pragmatist olup en kolay adapte olacağımız sistemi uygulamak gerekirdi.

    forvet hattında andone'nin sakatlığına üzüldüm. babel'in sakatlığının ciddi olduğunu sanmıyorum. zaten galatasaray teknik direktörü ben olsam bu maça babel ile başlamazdım. 3-5-2 oynuyorsan öndeki 2 oyuncun da iyi baskı yapmaya mecbur. o açıdan andone'nin eksikliği malesef önemli. şu şartlar altında feghouli'yi iyice forvete yaklaştırıp necati ateş gibi oynatmak, orta alanı da ömer, lemina, seri 3'lüsü ile kurmak mantıkli geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın