• 37
    --- ahmet çakar mode on ---

    beyler !!! o soğuk mart akşamını hatırlıyor musunuz? 19 mart 2009 galatasaray hamburg maçı... galatasaray kazanırsa uefa'da çeyrek finale çıkıyor, o dönem final bile sürpriz değil. bakın beyler işin enteresan kısmına geliyorum, o dönem uefa kupası finalinin oynanacağı stadyum fenerbahçe şükrü saraçoğlu stadı.

    --- ahmet çakar mode off ---

    neyse ahmet çakar'lık moddan çıkayım en iyisi kafayı yemeden.

    stoperlerimizin tamamı sakat, elimizde stoper oynatabileceğimiz tek oyuncu sol bek hakan balta. diğeri kim olacaktı? iki aday var, kewell ve semih kaya... biri hücum oyuncusu diğerinin mevkiisi stoper. semih tecrübesizdi belki ama o bölgenin oyuncusuydu. o dönemin td. bülent korkmaz seçimini kewell'den yana kullandı. güle oynaya kazanacağımız müsabakada 2-0'dan turu verdik, nitekim elendik. ben o gün semih'in oynamasını istemiştim, hiçbir maçını izlememe rağmen.

    ilgili maçta ise forvet oyuncularımız sakat. bir tek adem var o da malatya ve kasımpaşa'da tek forvet oynamışlığı yok. çiift forvetten biri olabilir ama bilin bakalım ne eksik? forvet. elimizde tek erencan yardımcı var. fatih hocanın yerinde olsam bülent korkmaz'ın düştüğü hataya düşmem emre mor, donk gibi o mevkiinin adamı olmayanları değil erencan'ı oynatırım. uçup kaçmasını beklemiyorum zaten ama en azından herkes bildiği işi yapsın. diğerlerinden daha iyi işler yapacağına inanıyorum.

    bu entry 3-4-1-2 sisteminin sürdürüleceği düşüncesiyle yazılmıştır, sürdürülmesi de gerekir. doğru giden işi bozmaya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın