• 7294
    ben de dahil olmak üzere aylarca falcao ile yatıp falcao ile kalkan taraftar.

    şimdilerde adamın sakatlığından dem vurarak karalar bağlayıp, ağlamanın hiç lüzumu yok. falcao üzerinden yönetime ateş püskürmek ise dünya'nın en gerzekçe yaklaşımı.

    bu adamı biz istedik. kurban bayramında dananın üstüne falcao yazan taraftar da galatasaray taraftarı idi, başkası değil. adamın karısından, iç mimarına kadar ''falcao ne zaman gelecek'' soruları ile taciz ettik. ınstagram fotolarının altına binlerce come to galatasaray yorumları yapıldı. bütün dünya bu olaya şahit oldu, 433 ınstagram sayfasının bile gündemi oldu.

    son gelen haberler kötü. son birkaç saattir taraftar kazan kaldırmış vaziyette. babasından oyuncak isteyip, oyuncak bozulunca ''bana bozuk oyuncak aldın'' diye ağlayan şımarık çocuklar gibiyiz. hayatta alınan her karar , doğru karar olmayabilir. hayat bir tecrübedir ve yapılan hatanın ardından hayata küsecek olursak bu hayatta daha çok ağlarız.

    sabır da demiyorum, doğrusuyla yanlışı ile artık geri dönüş yok diyorum. şemsiye hikayesini herkes bilir, bu denklemde yorumlayın falcao mevzusunu. suyun karşı tarafının gazına gelmeyin. diagne transferinde de aynısını yaptık. hatalarımızı tekrarlıyoruz. ağlayacaksanız karışmayın yönetimin işine. her futbolcunun dm kutusuna binlerce come to galatasaray yazarak daha çok zarar veriyorsunuz galatasaray menfaatlerine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın