resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 2937
    begendigim bir teknik direktor. trabzon'da sampiyonluga oynadigi iki degisik donemdeki takimlar, bursaspor ve besiktas'ta ilk iki senede oynattigi akici futbol ilgimi cekti cogu zaman. her ne kadar bulundugu kuluplerdeki gorev suresi 2 seneyi her gectiginde takimlari dususe gecse de genel olarak oynattigi direkt futbol izlenesi maclar ortaya cikariyor.

    milli takim kariyeri ise enterasan. dunya ucunculugune ulastigi ilk donemde cok buyuk potansiyelde ve zaten basarilara aliskin bir kadro vardi elinde. oynattigi futbol, oyuncu degisiklikleri, taktikler falan da devamli elestiriliyordu. ben de kulupler de oynatmayi basardigi akici futbolu pek hatirlamiyorum. ama gene de iyi oyunculari ve biraz da fikstur sansi ile iyi sonuclar aldi, basarilidir.

    simdiki milli takim donemi de basarili sayilmak zorunda, zira milli takimin boyle son maca, play-off'a, hatta birbiriyle ilgisiz yedi macin skoruna bagli kalmadan gruptan cikmasi pek olan bir durum degil.
    ancak bu grupta oynadigimiz fransa maclari ve arnavutluk deplasmani disinda cok iyi performans gostermedik aslinda. fransa'dan anormal sekilde kopardigimiz puanlar olmasaydi, grupta esas rakibimiz olarak gorulen izlanda'ya turu veriyorduk. icerideki andorra, arnavutluk maclari ise tam bir felaketin kenarindan donme durumu oldu. yani gayet sansliydik. fransa ic saha maci hem performans hem de taktiksel olarak cok iyiydi, hocaya arti yazar. disaridaki macta sonuc iyi olsa bile yine sans faktoru ve kaleci-defans hattinin olaganustu bir gunde olmasi isimize geldi.

    yani sonuc olarak, cok etkileyici bir sonuc cikti ortaya ama aslinda cok cok buyuk bir temel gelisme henuz yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın