• 14
    3-5-2'nin kardeşidir. iki sistemde de 3'lü defans ve çift forvet vardir. şu an için bize lazim olan şeyler yani. 4'lü defansta dağinik bir görüntü veriyoruz, bekler de ölü olunca iyi atağa çikan takimlar zorlu anlar yaşatiyorlar bize.

    çift forvet zaten olmazsa olmazımız olmalı her zaman. florya'nın girişine 'galatasaray sahaya her zaman çift forvetle çıkar' yazılı tabela asılmalıdır. tek sıkıntı elimizde kullanacağımız 2 sağlam, 1 sakat 1'de sakatlıktan yeni yeni çıkacak forvet olması.

    bu sistemin bir özelliği de orta sahada eksik kalmıyoruz. rakip elini kolunu sallaya sallaya ceza sahamıza giremiyor. ocak'a kadar bu sistem devam etmeli, ocak'tan sonra gelen-giden durumuna bakılıp nasıl bir plan uygulanacağına karar verilir.

    bu sistemin bazı oyunculara da faydası olur. mesela 3-4-1-2'nin '1'i olan feghouli bilindiği üzere geçen seneki feghouli'den bir hayli uzak form durumu olarak. geriye koşmakta güçlük çekiyor. fakat bu sistemde gücünü daha ekonomik kullanabilir. mariano da aynı şekilde eski halinden eser yok ama bu sistemle fazla sırıtmaz en azından. emre taşdemir bu sistemde var olan hücumcu özelliğini daha rahat kullanabilir. babel'in ceza alanına yakın olması onun daha etkin rolde olmasını sağlar. marcao arkaya fazla adam kaçırmaz, ahmet çalık bu sistemle parlayabilir. en önemlisi oyuncuların güveni yerine gelir. önümüzde zorlu bir fikstür var (başakşehir, brugge, trabzon, alanya, göztepe,psg) bu maçlar öncesi bu sistemi denemiş olmamız, bir yarı olsa dahi başarılı olmamız gelecek açısından ümit verici. oyuncular sisteme alıştıkça, belki 1-2 dokunuşla daha iyi bir takım olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın