• 983
    şahsi fikrim 17 senelik kariyeri boyunca 2.kez bir koçla çalışıyor. daha önce çalıştığı ilk koç erik spoelstra'ydı. bence müthiş yetenekli bir isim. özellikle 2013-2014 nba finalleri iki koçun çarpışmasıydı. neredeyse her maç değişen ilk 5'ler, sürekli kaybedilen maç sonrası değişen taktikler, gerçekten muazzam bir iş çıkarmıştı popovich'e karşı.

    şimdi de frank vogel'le çalışıyor. özellikle savunma becerileri yüksek bir koç. indiana ile birlikte lebron'lu miami'ye bir çok kez sorun çıkartmışlar, hep lebron farkıyla kazanan miami olmuştu.

    gelelim diğer isimlere. lige ilk girdiğinde cavs koçunu hatırlamıyorum ama sanırım sadece bir sene sonra mike brown gelmişti. çaylak bir koçtu. 3 sene popovich'in tedrisatından geçse de aradan geçen 15 senenin sonunda tekrar asistan koçluk yapması bir çok şeyi özetliyor. lebron cavs'dan ayrılıp miami'ye gidene kadar da takımın başındaydı.

    tyronn lue zaten üzerine çok konuşulacak bir isim değil. bir takıma, daha da önemlisi bir oyuncuya katacağı hiçbir şey yok.

    şimdi bütün bunlarda lebron'un suçu var mıdır? kesin. bir çok kez oyuncu ve koç seçimlerine müdahil olduğunu biliyoruz. her şeye rağmen cavs'a diretip, gerçek bir koçla çalışmayı isteyebilirdi, yapmadı. bence takım mühendisliğini ve koçluğunu böyle bir isime bıraksaydı en az 2 yüzük sahibi daha olabilirdi.

    bu sene bir yüzük kazanabilir mi? bence çok zor. lakers benchi hala yeterince derin değil ve ligde çok acayip benchlere sahip çok iyi takımlar var. bu şartlarda konferans finali bence lakers'ın görüp görebileceği en büyük başarıdır bu sene.
App Store'dan indirin Google Play'den alın