resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 3851
    fb ve bjk taraftarının alay ettiği isim koskoca falcao, bastıra bastıra tekrar edelim ki; alay ettikleri isim radamel falcao garcia... sonra laf ettiğimizde de kızıyorlar.

    https://gss.gs/em6.png

    falcao bir zamanlar ballon d'or peşindeyken, dünyanın en iyi futbolcusu olmak için yarışırken; fb taraftarının o çok övdüğü vedat muriqi arnavutluk liginin bilmem kaçıncı sıradaki takımda küme düşmeme mücadelesi veriyordu, ta ki geçen seneye kadar rizespor gibi bir kulüpte top koşturuyordu. hiç merak etmesinler, öyle çok büyük bir başarı hikayesi de çıkmaz. ha birde mevlüt erdinçleri var, sahi o nerede?

    bjk taraftarı ise takımının neredeyse forvetsiz olmasına rağmen nasıl olur da, falcao gibi bir isimle alay etme cürreti bulabiliyor anlamış değilim. zamanında emek hırsızı dedikleri bir burak yılmazları var, o kadar.

    aşağılık komleksi böyle bir şey işte arkadaşlar. zamanında menemen ile vefa yapanlar; şikeden yargılanıp tüm futbolcularını kaybeden takımlar anlamaz böyle büyük oyuncuları. gerçi böylesine büyük oyuncular illaki hatırlatırlar kendilerini sadece biraz sabretsinler.

    yakın geçmişten örnek vermek gerekirse;

    https://gss.gs/U8x.jpg
    https://gss.gs/F1g.png
    https://gss.gs/6Z0.jpg

    https://gss.gs/ffg.jpg
    https://gss.gs/AHG.png
    https://gss.gs/Xea.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın