resim
Ryan Henk Donk
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.92
Uyruk:Surinam
  • 3069
    oynamama sebebinin dansöz olayıyla hiç alakası olmadığını ve tamamen performansla alakalı olduğunu düşünüyorum.

    22 ekim 2019 galatasaray real madrid maçında yediğimiz golde hatası çok fazlaydı. hem topa çok çok yakın olmasına rağmen müdahale etmedi hem de rakibi çok fazla kabullendi. yani topu alamayınca en kötü ihtimalle hazard'a faul yapabilirdi. kroos'un gol vuruşuna kadar sadece refakatçilik yaptı. yediğimiz golde pası yavaş atan seri bile kale sahasının orada topa müdahale etmeye çalışırken donk jogging yapıyordu.

    18 ekim 2019 galatasaray sivasspor maçında ise girdikten sonra yediğimiz golde erdoğan'a resmen alanı bırakmış gol yememize sebep olmuştur. bence golden daha önemli, son dakikada kalemizde gördüğümüz pozisyonda erdoğan'dan çizgi üzerinde bacak arası çalım yiyip çok büyük bir tehlike atlatmamıza sebep olmuştur. kendisi oyuna girdikten sonra 10 kişilik sivas üzerimize rahatça gelip maça ortak olmuştur.

    orta sahada yeterince pas opsiyonu olamayan, defansta kolay geçilen bir oyuncu donk. bazen iyi işleri oluyor fakat oynamadığı zaman niye oynamıyor diyebileceğimiz bir isim değil.

    2019-2020 sezonu itibariyle neredeyse bütün takım kötü gözüküyor fakat bunun sebebi oyuncu tercihleri değil. bunun sebebi oyun felsefesi ve dizilişler. oyunculara yapamayacağı görevler verilip bunlarda ısrarcı olunuyor. yoksa donk birilerinin yerine oynasa da sıkıntılar çözülmezdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın