• 78
    basketbol ile hiçbir ilgim olmadığından ismi hiç bir çağrışım yapmadı ve iki gündür kim lan bu tatar ramazan tavrıyla başlığına girilenleri okumamıştım. ekşide hakkında girilen 500 entryi görünce dedim kesin yine bir yunan general türkiye'ye savaş tehdidinde bulundu.

    anlaşılan o ki yine şekilci vatanseverliğimizden nasibini alan bir başka sporcuymuş. bir önceki ise asker selamı vermediği için adeta sahada dayak yemediği kalan kaan ayhan'dı. gerçi sırf o selam vermediği için bir kaç gün sonra harekatı durdurmak zorunda kaldık. ahh kaan ahh günahı boynuna.

    geçin babam bu işleri geçin. önce kendi ülkende atatürk ne kadar seviliyor diye dön bak derler adama.

    https://twitter.com/...740289645031424?s=20

    şu güzel, anlamlı tweet iktidar partisinin bir il teşkilatı tarafından atıldı dün. altında partililerin yorumlara bir bakın. daha dün abdurrahman dilipak zübeyde hanım atatürk'ün annesi değil teyzesi diye saçmasapan bir yazı kaleme aldı. allah var geçen seneki aşağılık yazılardan daha iyi. nevşehir belediyesi'nin paylaşımına da bir göz atmanızda fayda var. bunlara kim ne tepki verdi de elin adamının üstüne gidiyorsunuz. senelerdir atatürk dememek için laf dolandıran, gazi, gazi mustafa kemal, mustafa kemal diyen siyasetçiler gördü bu gözler. memleketin en milliyetçi organizasyonunun genel başkanı tek bir mesaj yayınlamadı, tek bir açıklama yapmadı, anıtkabir törenine katılmadı dün ama ona çıt demeye maçamız yemiyor değil mi?

    dünyada gerçekten atatürk pankartı ile sahaya çıkmak istemeyecek bir sporcu grubu varsa onlar da yunan oyuncular. mitroglu için yapılan "yok olm denize dökme falan, kendileri düşmüşler" capsine gülerken iyiydi değil mi? salın biraz. biz zaten tek vücut olarak sahip çıksak atatürk'e, çeşitli cemaat yapılanmaları içinde körü körüne yetiştirilip, kaybolup giden çocuklara atatürk sevgisi aşılasak bize yeter. daha kostasların sırasının gelmesine çok var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın