• 66
    öncelikle burada sloukas'ı savunanları hayretle okuyorum. savaş sonrasında dahi yunan komutan atatürk'e saygı göstermiş, verdiği mücadeleden dolayı kin gütmemiş. atatürk kendi topraklarını işgal eden başka milletlere karşı savaştı ve kazandı. kendi topraklarını savundu. barış hakkındaki sözleri herkesin malumu. şimdi gelip burada "dedelerini öldürdü" falan yazmasın kimse. o dedelerinin ne işi vardı bizim topraklarımızda? önce bunu cevaplayın.
    ikincisi, madem böyle bir düşüncesi var, madem bu ülkenin kurucusuna antipati besliyor o zaman gelip burada parasını kazanıp yemeyecek. lahanayı yerken kıtır kıtır sapına gelince me. yok öyle iş. "sen yunanistanda olsaydın" diyenlere de zaten yunanistanda değilim diyorum. gereksiz empati kasmak empati değil saçmalamaktır.
    bazıları da diyor ki "bu ülkede de bir sürü atatürk'e saygısızlık eden var"; kardeşim onları da eleştiriyorum, atatürk'e hakaret edenlere gerekenin yapılmasını istiyorum. fikrimde bir tutarsızlık yok ki. adam bu ülkede doğmuş, bu ülkenin vatandaşı ve bu ülkenin kurucusuna hakaret ediyorsa ona da gereken yapılmalı. bu kadar basit.
    vel hasılı kelam sjw'ler böyle konularda gereksiz savunmaya girdikçe vatanseverlere daha çok iş düşer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın