• 45
    yaptığı hareketi fenerbahçeliler ve kuş yancısından başka kimsenin savunmadığı, tipik bir yunan.
    esasında olayda bir sıkıntı yok sonuçta yunan yani, çocukluklarından beri türk düşmanlığıyla yoğrulmuş insanlar bunlar. kaldı ki pankartı tutuyor olsa muhtemelen ülkesinde linç edilirdi.
    asıl komik olan aynı hareketi galatasaray forması altında yapsa kendisini savunan yalı trolleri ve kanatlı yancıları sosyal medyayı ayağa kaldırmıştı. şu dünyada ikiyüzlülük kadar iğrenç bir şey yok.
    burada malum kulüp yönetiminin bir iş bilmezliği var, adamın bir sıkıntısı varsa sporcuyu pankartla beraber sahaya çıkartmazsın. ne sporcuyu zora sokarsın ne de ülkenin hassasiyetlerini. vizyon kağıt üzerinde olunca böyle olayların olması son derece normal yani.

    aldığım özel mesajlara bakılırsa sözlükte de savunan varmış olayı. aferin, 20 senede istenen kıvama gelmişsiniz. atalarımın bir lafı vardır kuşaklardır söylenen; "sonunuz boklu gelecek." işin kötüsü içinde debelenirken kendinizle beraber bizi de yok edeceksiniz.
    yunanı anlarım da bu ülke vatandaşı herhangi birisi "neden atatürk'ten nefret eder?", sevmez demiyorum bak bildiğin nefret ediyorlar. bu adam* olmasaydı bize ait hiçbir şey olmayacaktı bu topraklarda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın