resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 2900
    kendisini transfer eden arap takımının bonservis ücretini galatasaray'a ödeyip ödemediğini merak ettiğim, istikrarsız kanat oyuncusu.
    en son; mustafa cengiz, arap takımının transfer ücretini galatasaray'a ödemediğini hatta arapların, futbolcunun transferinden gelecek parayla bonservisinin kalanını ödeyeceklerini söylemişti. ortada borcu ödenmemiş bir futbolcu var ve bu futbolcu size her türlü kötülüğü yapmak için elinden geleni ardına koymayan bir takımda oynuyor, yeri geliyor bu takıma maç da kazandırıyor, bizim yönetim de aval aval seyrediyor bu durumu.
    malum takıma bedelsiz(!) transferinde nasıl nasıl pis bir iş döndü bilemem ama kulüp yönetiminin bu pasifliği beni çıldırtıyor. durumun akıbetini açıkçası merak ediyorum ama kimsenin ağzından tek kelime çıkmıyor bu konu hakkında.
    rodrigues'i de çok severim ama borç ödenmediyse harekete geçmek için ne bekleniyor?
    bir de belhanda'yı araplara satmaktan bahsediyorlar ama kağıt üzerinde bonservis gözüksün diye heriflerin sittin senede ödeyip ödemeyeceği belli olmayan bir paraya neden tamah ediliyor? hayır, malum takım gibi futbolcunun ederinin 3-4 katı fiyatlara satacak olsanız yapılanı sineye çekeriz ama futbolcuyu hem ederinde satıyorsun hem de ödemelerde heriflerin paşa keyfini bekliyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın