resim
Sofiane Feghouli
Takım:Karagümrük
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 4242
    öncelikle 9 kasım 2019 gaziantep fk galatasaray maçında takımı sabote ettiğini söyleyenler hangi gözle izlediler maçı anlayamıyorum ama böyle bi durum yok. bunu yazabilmek için art niyetli olmak lazım. belki başka takım taraftarı...

    doğru bi koşuyla golünü attı, frikik kullandı direkte patladı, çaprazdan çalımını attı direkte patladı. yavaş yavaş ısınıyor.

    daha önce de yazdım tekrar yazıcam:

    - feghouli geçtiğimiz 2018-2019 sezonunda şampiyonluğu ikinci yarıdaki performansıyla neredeyse tek başına kazandı.
    - sezon sonu yaz tatili yapamadan afrika kupasına gitti ve kupa bitiminde izin süresi devam ederken kendisi dönmek istedi. sadece 1 haftalık tatilin ardından dönerek süper kupayı kazandı. kariyerinde bizden önce şampiyonluğu bulunmadığı için alabileceği tüm kupaları almak istiyo çünkü, başarıya sürekli aç.
    - fiziksel olarak hazır olduğunda ligimizde onun gibi herhangi bi takımı tek başına şampiyon yapabilecek ikinci bi oyuncu daha yok.
    - aşırı duygusal ve belhanda ile sürekli aynı kefeye konmanın cezasını çekiyor. ayrıca belhanda giderse asıl 10 numara pozisyonunda kendisi oynayabileceği için verimi de artacaktır. hem teknik hem psikolojik olarak etkiliyor yani belhanda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın