• 358
    aspor kanalında saat 15:00'de başlayan gün ortası programında fırsatçılık yapan şahıs.

    dediklerinden aklımda kalanlar:

    "fatih terim miadını doldurdu."
    "şampiyonlar liginde maçlar sahada oynanır diyordun bak sahada kaybediyorsun."(burada lig başarısına da açık bir pislik atma çabası var).
    "şampiyonlar liginde averaj takımı oldular."
    "galatasaray, fatih terim yüzünden tüm ülkenin antipatisini kazandı."

    sezon başından beri ali koç önderliğinde yürütülen fatih terim'i yıpratma çalışmalarının bir parçasıdır kendisi. görevini yapmaktadır. kendileri de biliyor fatih terim giderse galatasaray kendileri için en azından bu sezon rakip olmaktan çıkar. çünkü şimdi fatih hoca istifa etse yeni teknik direktör bulması, onun alışması falan derken sezon kaçar. şimdilik liderle arasında 3 puan olan bir takımın teknik direktör değişimi işlerine gelecektir.

    fatih terim'in de kendisine gelmesi gerek bence. böyle tiplerin pis ağzına malzeme veriyor. umarım doğru oyunu bulur da hepsinin ağzını kapatır. çünkü kendileri de çok iyi biliyor fatih terim doğru yolu buldu mu yardırır gider. bunun korkusunu hala yaşıyorlar. kendi takımları süper oynuyor uçuyor kaçıyor diyorlar ama çok kötü halde olan galatasaray fenerbahçe'nin 1 puan gerisinde. ölü halimiz bile bu şekilde.

    son bir ekleme yapayım.

    cüneyt şen emre bol'a twitterdan mesaj okuyor "mayısların bizm olduğunu hatırlatırız." demişler diyor.
    emre bol'un yanıtı: o zaman nisanlar da bizim derim ben de. nisanda şampiyon olmadık mı? (nisanlar dedi. çoğul dedi. 1 kere nisanda şampiyon oldular her seferinde böyle oldu sanıyorlar sanırım.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın