• 2445
    https://galatasaray11.com/60781

    sol bekte linnes veya yeni transfer gelinceye kadar marcao’nun oynatılması gerektiğini düşünüyorum. en azından gelen elini kolunu sallayıp geçemez.

    stoperlerde zorunlu olarak marcao’nun yerini donk doldurur.

    sağ bekte şener sakatlandığı için çaresiz mariano oynar.

    orta sahada nzonzi çok statik ve sakinleştirici etki ettiğinden lemina, seri ve feghouli tarcihi yapılmalı. taylan da en kısa sürede forma şansı bularak test edilmeli. çünkü bu durumda koşan, basan ve çabuk oynayan bir orta sahaya sahip olacağız ve rize maçındaki gibi hızlı oyun oynayabileceğiz.

    kanatlarda emre mor ve babel oynamalı. çünkü kanatlarda hızlı adam olmayınca (örneğin feghouli-babel oynadığında) rakibin savunma dengesini bozacak oyuncumuz olmuyor. emre mor oyunda olursa rakibin kafası hep onda olacağından gedikler bulabiliriz.

    santraforda ise andone ya da adem büyük oynamalı.

    daha önceki ideal onbirimden nzonzi’yi ve sakat olan şener’i değiştirdim sadece. nzonzi ancak skoru bulduktan sonra oyunu sakinleştirip rakip takımın hızını düşürmek için oyuna alınmalı.

    umarım ve dilerim faydalı olur.

    tabi bu takımla antreman yapmak çok önemli. öyle üç günlük çalışma ile hemen uyum beklenmemeli. takım halinde en az bir ay taktik idman yapılmalı ki verim alınabilsin. üstelik bu kadro, uyum sağlayıncaya kadar fazla defo da vermez.

    ömer bayram son otuz dakikalarda feghouli ile değişmeli. çünkü rakip yorulunca soldan daha etkili olabiliyor. tabi türkiye şiginde yoksa real madrid’e karşı etkili olması beklenemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın