• 51
    aynı sözleri geçen sezonun ilk yarısında da dinliyorduk. bu lakırtıların üzerinden bir ocak bir de yaz transfer dönemi geçti. her transfer döneminde takım daha da sıradanlaştı. artık işler iyi gitmedikçe söylenen, hedef şaşırtmayı amaçlayan bir olguya dönüştü bu sözler.

    ocak ayında ne olacak? ffp varken nasıl bir operasyon yapabileceğiz? ffp yok diyelim, bizim zaten paramız da yok. kimi satabileceğiz de operasyon bütçesi çıkaracağız?
    mariano, belhanda, nagatomo mu satılacak? kendi takımında bile hiçbir şey oynamayan rezil topçuları sözleşmeleri neredeyse bitmek üzere iken hangi akılsız takım bonservis ödeyerek transfer eder? belhanda efendiye şampiyon olduğumuz bu yaz döneminde bile teklif gelmedi, şimdiki rezalet performansına mı bonservis ödeyecekler?
    artık araplar bile böyle saçma transferler yapmıyorlar. fenerbahce gibi kağıt üzerinde göstermelik transferler yapıp klübe para koyacak kodamanlarımız da olmadığına göre en fazla maaş yükünden kurtulmak için bu zevatı bedelsiz yollayabiliriz.

    ama kafamdaki en büyük soru şu : yaz transfer dönemi bittikten henüz 1 ay sonra neden "taraftar ocak ayına kadar sabredecek" demek zorunda kalıyor teknik direktör? bu nasıl bir planlamadır?

    takımlara neşter vurulacağı zaman, dönüşüm yapılacağı zaman yaz transfer dönemidir. uzun süreli dönemde hem transferler yapılır, hem kamp yapılır yeni takım, yeni sistem, yeni taktik oturtulur.
    biz nedense son iki sezondur üç haftalık ocak arasında operasyon yapmaya çalışıyoruz. klüp, yönetiminden teknik heyetine komple akıl tutulması yaşıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın