• 7289
    terim'i eleştirenlere saldıran tipler barındıran taraftar grubu.

    bunu yapan herkes istisnasız kafasızdır. bıktım artık aynı şeyleri görmekten. sizin akp destekçisi tiplerden hiçbir farkınız yok. biat kültürünü kabul etmiş insanlarsınız en nihayetinde. boş kümesiniz. şu an aklı başında galatasaray taraftarları terim'i eleştiriyor. takımı düşürdüğü hale deliriyor, kabullenemiyor, sindiremiyor, içi acıyor! yani kısacası yapması gerekeni yapıyor. terim'in geçmiş başarıları onu eleştirilemez yapmaz. kimsenin sonsuz kredisi yoktur.

    mesela "terim giderse, gelen daha kötü yapacak kulüp batacak bitecek" diyen bir grup var. sizler kafayı yemişsiniz. bundan daha kötü bir dönem gösterin bana. 4 maç sonunda şampiyonlar liginde hiç gol atamadığımız bir sezon gösterin bana. ligin açık ara en değerli kadrosuna sahip olmamıza rağmen, ligin en az gol atan 3 takımından biri olduğumuz başka bir yıl gösterin bana. daha kötüsü ne olabilir!? ha kast ettiğiniz eğer terim'in gitmesiyle beraber ligde bile acınası bir duruma geleceğimizse, bu 114 yıllık koca çınar kapatsın dükkanı. terim galatasaray'dan büyük değildir. terim'i terim yapan galatasaray'dır. kimse galatasaray'dan büyük değildir. bu ismi kulübün önüne koyan, kendisini kulüpten büyük görmesine sebep olan da sizin gibi düşünen boş küme taraftarlardır. teşbihte hata olmaz, bir canavar yarattınız ve şu an sizi dahi görmezden gelip yaptığı hataları anlayamayacak, kabullenmeyecek derecede şuurunu yitirmiş durumda.

    zamanında ünal aysal kendisini kulüpten ve tüm değerlerden büyük görmeye çalışan terim'e 'eleman' olduğunu hatırlatmış ve sesini kesmişti. terim ise cevabı kulüpten ayrılıp galatasaray düşmanlarıyla işbirliği yaparak vermişti. o günden sonra içine sinerek terim destekleyen tek bir kişi varsa yazıklar olsun. evet burası galatasaray, bizim kulübümüz. 4. döneminde geldiğinde dahi her şeye rağmen içimize sinmese de destekledik. top oynamadan 2 sene üst üste şampiyon olduk. sırf şampiyon olduğumuza, galatasaray düşmanlarına fırsat vermediğimize sevindik. ama her şeyin her zaman farkındaydık. terim ile teknik ve taktik olarak hiç bir gelişim gösteremeden ilerleyeceğimizi biliyorduk. çünkü ne zaman göstermiştik ki?

    eldeki oyuncu grubu ne kadar kötü yönetilebilirse o kadar kötü yöneten, teknik taktik açıdan ortaya hiçbir şey koymayan, hiçbir oyun planı ve stratejisi olmayan, her maç aynı dizilişi ve aynı oyuncu grubunu sahaya sürüp farklı şeyler bekleyecek kadar oyun bilincini yitirmiş, bunlar da yetmiyormuş gibi her mağlubiyet sonrası suçu oyuncularına atan fatih terim'i savunmaya, kulübün itibarını düşürmeye devam edin bakalım. helal olsun.

    yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın