• 6094
    futbol takimindan terim gonderilse ne mevcut yoneticiler ne de olasi bir genel kurul sonucu secilebilecek yeni yoneticiler bir vizyon ve program ortaya koyup uzun vadede basariyi getirecek yapiyi kurma potansiyeline sahip. galatasaray buyuklugu guncel olarak terim'in sportif basarisindan ibaret.

    muthis insan kaynagimiz dedigimiz lise'den cikan son baskanlarimiz ozbek ve canaydin* tarihe en kotu iki baskan olarak gecip en kotuluk konusunda birbirleriyle rekabet icindeler. liseli oldugu halde lisecilerle uyusamayan ve zaten kulube de cok sonradan uye olan unal aysal'i burada bu klasmanda sayamiyorum. duygun yarsuvat'in da 6 aylik gecici baskanlik donemini eklemiyorum tabi. ozan korkut mu gelip duzeltecek galatasaray'i? kendisine her ihtiyac duyuldugunda milli bayram haftasi abdullah gul'une donusup kulagina kar suyu kacan adnan ozturk mu? bu kulubun insan kaynagi zayif. terim gittikten sonra bunu cok daha net gorecegiz. oyle gunler gelecek ki ozbek'le canaydin en kotu baskanlar listesinde gerilere dusecek. cunku hepimiz biliyoruz ki cengiz sonrasi yine bir liseci donemi baslayacak. cengiz de zaten gecmisin lise disi baskanlariyla mukayese edince cok zayif kaliyor. alp yalmanlardan, surenlerden buralara nasil dustu bu kulubun insan kaynagi kalitesi, anlasilir gibi degil.

    anlasilir gibi degil diyorsam da lafin gelisi, gayet anlasilir, bu durum kapali sistemlerin kacinilmaz kaderidir.

    ya acin kapilari da insan kaynagi zenginlessin, ya da hazir degeri yuksekken satin. bakin belli ki terim'den gecmis artik, terim sonrasi donemde 2-3 liseli yonetimden sonra kulup o kadar batacak ki sportif as'yi borclarina karsilik ustlenecek yatirimci bulamayacak dernek yoneticileri. ustelik dursun agabeyiniz arsalari da yedi. artik satip kurtaracak riva da yok!
App Store'dan indirin Google Play'den alın