• 7281
    gençleri anlayabiliyorum. bu tüketim toplumunun içine doğdular. sabır, dirayet, elindekinin kıymetini bilme gibi kavramlardan oldukça uzaklar. onlara da kızamıyorum zira bildikleri tek şey bu. makyavelizmin doruk yaptığı bir ülkede yaşıyorlar. kuralsızlığın kural olduğu, sebat edip kaybetmenin asla ama asla kabullenilemediği bir türkiye'de doğdular. ben bir öğretim üyesi olarak 1. sınıftan 4. sınıfa kadar tüm üniversite öğrencilerinde, her sene daha da artan şekilde, görüyorum bunu. şaşırmıyorum da. dediğim gibi bildikleri tek şey bu.

    ama 35 yaşının üstünde olup da hala daha "fatih terim istifa etsin" diyen adamı anlayamıyorum. anlayamayacağım muhtemelen. sen nasıl kaliteli futbolcuyu alamıyorsan artık kaliteli teknik direktörü de getiremiyorsun. getirsen bile o da kaliteli futbolcu istiyor. bu bir kısır döngü.

    ülkenin genel, siyasi, ekonomik, hukuki vb., durumundan bağımsız bir ülke futbolu hayal ediyorsanız gidin köşede hayal edin lütfen. herkes elbette fikrini söylemekte özgürdür. ama bunu sanki kendisi mehdiymiş de kendisine vahiy gelmiş gibi savunma saçmalığına hakkı yok kimsenin.

    bu şartlarda fatih hoca'nın kalması ancak bir şekilde artık kendisine çeki düzen vermesi gerekiyor. hep söylüyorum, kendisi artık bıktıysa, teknik direktörlükten daha yüksek hedefleri varsa, takımı kendisi değil de saçma sapan yardımcıları çalıştıracaksa evet istifa etmelidir. ama eğer kendisinin hala daha isteği varsa galatasaray için fatih terim'den daha iyi bir teknik direktör yoktur. hele hele bu dönemde. terim bugün gitsin, sezonu 8. bitiririz. çok net söylüyorum bunu. tartışmasız bir durum bu. sonrasında da işte liseci tayfanın fişteğiyle yapılacak seçim ve dursun vol. 2'nin başkan olması vs. gerisini defalarca yaşadık zaten.

    hocanın tonlarca hatası var. bunu en çok söyleyen benimdir zaten. ama istifa filan saçma işler. 3 sene sonra "hocam dön ne olur" diyecek adamlar bugün kelle istiyor. elbette 6 kasım 2019 real madrid galatasaray maçında yaşadığımız durum oldukça sıkıntılı. ama bu maçtan daha az skorla çıkacak bir türk takımı yok şu an. bunu da bilmek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın