• 434
    maç skorundan ziyade içerdeki psg ve real madrid(çok pozisyon verdik) maçlarındaki hissetiğimiz küçük heyecanlar gibi bir tık bile umut vermeden biten maç. pozisyon bulamadan, sadece rakibi izlediğimiz bir maç oldu. takımlar 5-6-7 gibi ağır skorlarla mağlup olabilir mesele değil ama bunu sonraki maçlarda düzeltebilecek ışığı ve umudu görememek insanı daha çok kahrediyor. futbol diyemediğim sahada galatasaray formalı kişilerin ayağında dolanan top ile oynanan oyunun hiçbir açıklaması ve tanımı yok.

    avrupa'da devam etmek istiyorsak, tek toplarla rakip defansın arkasına sarkan ve rakibin topla oynamasına müsaade eden club brugge maçı içerde olmasına rağmen zor geçecek. pas hatalarını sık, ileriden geri dönüşlerimizde adam ve alan markajından rakip oyuncuyu çok kez defansımızla karşı karşıya bırakan beklerimiz ve orta saha da top tutamamamız sebebiyle 3. olup uefa avrupa ligi'de zora girmiş gözüküyor. umut olmasa da umarım en kötü senaryo olan elenmek yerine uel'de devam ederiz.

    ömer bayram, luyindama, muslera ve lemina'ya yürekli oyunları için teşekkür ederim. andone'i hiç saymıyorum, çocuğa top bile gelmedi maalesef.
    edit:imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın