• 59
    laf olsun diye söylenmiş, göz korkutmaya çalışan bir cümle. terim'i seviyorum bunu belirteyim öncelikle. burada bahsettiği de genel bir durum. bundan sonra belhanda oynamayacak diye düşünen arkadaşlar da ıslak rüyalarından uyansınlar. bu takımın tek sorunu belhanda değil. bütün bir takımı, bir kişi ne kadar etkileyebilir amk. varsa yoksa belhanda. geçiniz. bizim daha büyük sorunlarımız var. hocanın kurduğu bu cümle üzerinden anlamlar çıkarıp bazı futbolcuların sözlükte linç edilmesi, tabiri caizse halay çekilip kutlanması dünyanın en saçma olayı. a kişisi veya b kişisi, kim oynarsa oynasın bu takımın oyuncusudur ve gidene kadar desteklenmelidir.

    hocanın da oyunculara değil ama bazı sistemlere ve taktiklere son şans vermesini temenni ediyorum artık. bütün suçlu belhanda, aynen kardeşim. o olmayınca uçup kaçıyoruz. babel'i çöp ilan etmeye başladık bile zaten. şimdi yavaş yavaş feghouli'yi yemeye başlayacak aynı güruh. geçen sene* deplasmanlarda tek başına aldığı maçlarla götümüzü kurtarırken iyiydi ama. aynı zihniyet henry'i asıp kesecekti mesela geçen sene. inanır mısınız şimdi de henry gelsin kurtarsın takımı diyorlar*

    ben de nzonzi, seri ve lemina üçlüsünü görmek istiyorum sahada. ama bunu belhanda'yı çöp ilan etmeden yapabiliyorum. zira çöp falan da değil zaten. senin işlemeyen bir sistemin ve bu kadar taktiksel zafiyetlerin varken messi'yi de koysan çok bir şey değişmez. bireysel performanslarla günü kurtarmaya çalışıyoruz. taraftar da buna alışmış, her maç birinin çıkıp maçı almasını istiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın