• 44
    birincisi, asla küçümsenmemesi gereken bir takım. sahipleri değişti ve bu sefer aşı tuttu. iyi bir hava yakaladılar.
    ikincisi ise, yaklaşık on yıldır türkiye kupasında bir geleneğe sahipler. maçları ciddiye alıyor ve yüzde 110'larını veriyorlar. hele ki bize karşı vitrin maçlarında inanılmaz bir özgüvenle mücadele edecekler.

    eğer gününde olursa yedek beklerimize yaptıklarıyla ismini duyulabilecek potansiyeli olan sadık baş'ı kontrol altında tuttuğumuz sürece ciddi sorunlar yaşamayız.

    stoperleri iyi paslarla oyun kurabiliyor, çünkü orta sahada yerinde durmayan hareketli oyuncular tercih ediyorlar. yani topu bize vermedikleri dar zaman diliminde hızlı şekilde topu kanatlardan çizgiye indirme planı kuracaklar. şayet başarırlarsa; hava toplarında bence süper lig kalitesine yakın olan murat yılmaz'ın, hava toplarını genç stoperlemizden alma mücadelesine tanık olacağız. kalan özellikleri vasatı aşmasa da, rakip stoperleri hayli meşgul edip, orta sahaların ceza sahasına yaklaşmasını da sağlayabiliyor. tuzla'nın bu sene attığı gollerin pek çoğu bu şekilde geldi.

    top bizdeyken ise, oyunu çizgilere yayıp beklerini genişletebilirsek araya toplarla rahat goller bulabiliriz. bunun için de seri şekilde ters toplar atarbilirsek muhakkak hata yapacaklardır. aynı zamanda dikine başarılı deparlar deneyebilmemiz gerekiyor. buna yakın oyun planı ile gerilmeden, keyifle maçlarımızı izleyebiliriz.

    peşin edit: işbu giri, maça ağırlıklı yedek ve genç oyuncular ile çıkılacağı öngörülerek yazılmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın