resim
Francisco Alcácer García
Takım:Emirates Club
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.75
Uyruk:İspanya
  • 26
    6.11. 2019 tarihi itibari ile 26 yaşında olan dortmund'un forveti.

    5 kasım 2019 borussia dortmund inter maçına sonradan dahil olup, oyuna girer girmez dokunduğu topta asist yapmış ve takımın beraberliği yakalamasında pay sahibi olmuştur. geçen sene de dortmund'da kiralık oynayan oyuncu 2019 sezonu başında yaklaşık 21 milyon euro gibi bir bonservis bedeliyle dortmund'a bonservisiyle beraber transfer olmuştur.

    2019 ayında 22 eylül ile 5 kasım arasında sakatlığından dolayı sadece 19 dakika sahada kalmıştır. sakatlığı da aşil tendonunda bulunan tahriş. sakatlık galiba hepimize tanıdık geldi. yani buradan şunu anlayabiliyoruz, genç, başarılı ve sezon öncesi iyi çalışmış bir futbolcu bile böyle bir sakatlık yaşayabilir. tabi ki sezon öncesi kamp ve yaş önemli kriterler fakat bazı sakatlıklar her oyuncuda gerçekleşebilir.

    sizce dortmund taraftarı kendi forumlarında ve sitelerinde alcacer bize itelendi, başımıza bela oldu, en kısa zamanda satalım da zararın neresinden dönersek kardır tarzı yazılar yazıyorlar mıdır? bence hayır. yaptıkları şey 5 kasım 2019 borussia dortmund inter maçında olduğu gibi oynamasını ve skora katkı yapmasını sabırsızlıkla bekliyorlardır.

    biz de nasıl alcacer'e şuan her oyuncu sakatlanabilir gözüyle bakıyorsak, falcao'ya da öyle bakıp, destekleyip, galatasaray düşmanlarının ağzına laf vermemiz gerekiyor. çünkü nasıl alcacer dortmund için en önemli forvet oyuncusuysa falcao'da bizim için o kadar önemli. hatta daha önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın