• 5244
    --- alıntı ---

    fenerbahçe spor kulübü olarak türk futboluna ve tüm paydaşlarına olan saygımız ve sorumluluğumuz dolayısıyla oynanan her maçın, yaşanan her olayın ardından sıcağı sıcağına açıklama yapmama, kanal kanal gezmeme konusunda kararlı bir duruş sergilemeye özen gösteriyoruz.

    en büyük kumpas ve saldırılara boyun eğmeyen fenerbahçe spor kulübü, ortadaki bu tabloya rağmen, sağduyulu adımlar atmaya kararlılıkla devam edecektir.

    ancak her zaman ifade ettiğimiz gibi türk futbolunun tepeden tırnağa bir temizliğe ihtiyacı olduğu da artık çok açıktır.

    bu noktada fenerbahçe spor kulübü olarak; insani hata olarak yorumlanması zor bu kararlar ve devam etmesi halinde türk futbolunu çok ciddi bir kaosa sürükleyebilecek ilgili söylemler hakkında, türk futbolunu yöneten tff başkanı sayın nihat özdemir ve yönetim kurulu ile türk sporunun aydınlık yarınları için çok önemli bir yer teşkil eden türkiye cumhuriyeti'nin değerli savcılarını göreve davet ediyoruz!

    milyonlarca vatandaşımızın artık özlenen adil, imtiyazsız düzene kavuşmasının bir hak olduğunu bir kez daha belirterek bir an önce bu konular hakkında incelemeler başlatılmasını talep ediyoruz.

    kamuoyuna saygılarımızla,

    fenerbahçe spor kulübü

    https://gss.gs/iUf.jpg (bu müthiş ağlamanın tamamı)
    https://gss.gs/7ul.jpg

    --- alıntı ---

    (bkz: hakemler de insandır hata yapabilir)

    (bkz: 28 kasım 2018 kulüpler birliği vakfı açıklaması)
App Store'dan indirin Google Play'den alın