resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 1561
    pozisyon üretemememizin 1 numaralı sorumlusu kendisi. o kadar yavaş ve sabit oynuyor ki diğer futbolcular ne yapacağını bilemiyor. geçen sezon onyekuru hızıyla bişeyler yaparken diğer oyuncular hemen boş bir koşu yapıp avantaj sağlıyorlardı. bu sezon top babel’e gelene kadar tüm savunma yerleşiyor, bi de üstüne babel topu eveleyip gevelediği için diğer futbolcular boşa kaçsa da bi işe yaramıyor. tabii televizyonda izlerken de “vayy babel ne güzel top saklıyor” diyoruz ama bi yandan da “niye pozisyon üretemiyoruz” diye takıma kızıyoruz.

    he tabi 1 numaralı sorumlusu dedim babel’e fakat oyun planımıza göre 1 numaralı sorumlu. oyun planı bunların en baş sorumlusu. en son drogba zamanı oynadığımız saçmasapan “şişir forvete indirsin, top tutsun” taktiğini babel üzerinden yapıyoruz. o zaman da sinir krizine giriyorduk maçları izlerken, şimdi de.

    stadda dikkatli izleyince bunlar kafanızda daha da oturuyor. bir çok kez hem defansif hem ofansif olarak takıma olumsuz etkisi oldu babel’in. kaliteli futbolcu, ona lafım yok da bu sistemde yarardan çok zararı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın