• 6
    19/20 sezonunda bein sports bu potansiyeli fark etmiş ki bununla ilgili saçma sapan bir reklam filmi çekmiş. önce 4 büyük takım taraftarı müslüm gürses'ten 'affet beni' şarkısını söylüyor, sonra nakarat bölümüne gelince meşale yakıyorlar ve olaya diğer takım taraftarları da karışıyor, nakarat bölümünde sadece melodi 'ooooo' şeklinde söyleniliyor. fakat taraftarların yüz ifadelerine baktığınız zaman 'vur kır parçala bu maçı kazan' söylüyorlarmış hırsı görünüyor. o kadar da alakasız bır durum yani.

    denizli - sivas maçında bu reklamı skorborddan mı verdiler bilmiyorum, maç başlamadan önce reklamdaki beste çaldı. inşallah reklamdır, ben çünkü 18 statta 'affet beni' şarkısı duymak istemiyorum. yeni bir moda olmasın lütfen. maç izliyoruz zira.

    edit not: arkadaşlar araba kullanırken genelde arabesk dinlerim, arabeske karşı olduğum sanılmasın. sadece takıldığım nokta şu, ya biz eskiden başka türlü gaza geliyorduk şimdi millet tribünde arabesk söyleyip gaza geliyor, affet beni akşam üstü gölgem uzarken deyip nasıl gaza geliyor insanlar? ex aşkınızı hatırlayıp ex kayınpeder adayını aklınıza getirip ona saldırasınız mı geliyor anlamıyorum?

    ayrıca eser müslüm baba'nın değilmiş, hard rock ballad şarkısıymış orijinali. müslüm baba sadece türkçesini söylemiş. bir yaşıma daha girdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın