• 4125
    3 kasım 2019 kayserispor fenerbahçe maçı ile fabrika ayarlarına geri dönmüştür.

    2019-2020 sezonu başı iyi olmasalar da bazı maçlarda skora gidebilmeleri bence göz boyuyordu. arenadaki galatasaray maçında gerekeni yapamadığımız için iyice gaza geldiler. benim izlenimlerim gerçekten kötü oldukları yönünde idi. nitekim nihayet doğruları yapabilen bir takım karşısında çaresiz kalarak, 18. sırada bulunan ve 9 haftada henüz galibiyeti olmayan kayseri'ye yenildiler.

    garry kötü oynuyor. aynı zamanda doğru kullanamıyorlar. vedat iyi top saklayıp savaşsa da, sıkı bir stopere karşı ezilebiliyor ve topu kullanacağı pas kanalları tıkandığında vasat bir futbolcuya dönüyor. stoper hattı zaten içler acısı. kaleci çaylak. kanatlar bir var, bir yok yani istikrarsız. oyunu emr* b***** yönetiyor. geri koşamayan, asabi, sürekli takımı fırçalayan şahıs. oyundan çıkarıldığında yerine konulan adam tol** c*****. (kulübümüzün adını anmayan adamın adını böyle yazabiliyorum) bunu oyuna süren taktik deha da ersun yanal. *

    aslında çok uzatmadan, kulübü yöneten de a** k** ne bekleniyor ki? 2018-2019 sezonundaki gibi ufak ufak dibi boylamaları dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın